New York

Gwyneth Paltrow Pop up

screen-shot-2015-11-19-at-4-45-06-pm

Goop, så heter Gwyneth Paltrows website, det är förstås en studie i glam och perfektion, smäckert späckad med recept för en chicare livsstil.   På måndag öppnar Goop en pop up shop i Time Warner Center vid Columbus Circle, fram till julafton kan du sålunda handla Gwyneth-godkända prylar; fashion, skönhet, hemaccenter m.m. samt en kollektion kläder i begränsad upplaga, designade i samarbete med Valentino.  Jag har en känsla av att detta kommer vara en Smakar-det-så-kostar-det-upplevelse.  Döm själv.

 

Goop, that’s the name of Gwyneth Paltrow’s website, which of course is a study in glam and perfection, neatly studded with recipes for a chicer lifestyle.  On Monday Goop is opening a pop up shop in the Time Warner Center at Columbus Circle, until Christmas Eve you’ll be able to snag Gwyneth-approved items; fashion, beauty, home decor etc. as well as a capsule collection designed in collaboration with Valentino.  I have a feeling this is going to be a painfully pricey experience.  Go see for yourself!

Gwyneth Paltrow, looks left – looks right, makes sure no one is watching. Rips a page out of Vogue magazine and eats it… ‪#‎GlutenFreeBrunch‬

  • Quote by Johnny Russo, a friend  who’s made it his business to diss Gwyneth Paltrow, mostly for laughs.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Celebrity, Gör som lokalbefolkningen, I heart NY, Local, New York, Shopping, The Big Apple, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *