New York

No Pants Subway Ride

10649464_1104965016222729_1754066805564497466_n

no-pants-subway-ride-2014-35-1

Hyss är skoj.  Om du har undgått flahsmob sensationen No Pants Subway Ride har du en chans att se det i morgon klockan 15.00 när otalet New Yorkare klär av sig brallorna och tar en halvnaken tur genom underjorden som om det vore det mest naturliga i världen att visa trosor och kalsonger på offentlig plats.  Det hela började 2002 när ca 150 hågade resenärer skalade av sig byxor, kjolar och blyghet för att helt enkelt bjuda på ett skratt.  Sedan dess har fenomenet ägt rum internationellt, så även i Stockholm.  Vill du vara med kan du (full påklädd) joina på en av de sju olika mötesplatserna runtom NYC där organisatörerna kommer ge dig mer info om hur och när du helt kallt, med oberörd min klär av dig för att blotta bara ben och underplagg mitt i en tunnelbanevagn.  Ta med en ryggsäck,väska, plastpåse eller vad du tycker känns lagom att gömma pantalongerna i, om någon frågar vad du sysslar med behöver du bara svara att ”det blev för varmt” eller ”det skavde obekvämt”, använd fantasin, men vad du än gör, skratta inte.  Senare i morgon kväll blir det efterfest på Webster Hall.  Här finns all info du behöver:

http://improveverywhere.com/2016/01/04/no-pants-subway-ride-2016-details-for-new-york/

 

Because pranks are fun.  If you’ve missed the flashmob sensation that is the No Pants Subway Ride you can check it out tomorrow at 3 pm when hundreds of New Yorkers peel off their pants and take a semi-naked ride through the city’s underbelly, pretending like it was the most normal thing in the world to show off lingerie and boxers in public.  It all started in 2002 when about 150 gung-ho subway riders unzipped pants, skirts and timidity to simply give people a laugh.  Since then the phenomenon has become an international happening.  If you want to participate you can join up (Fully clothed) at one of the seven meeting points around NYC.  Here the organizers will give you more info about how and when, with a completely oblivious expression, you bare your legs and underwear in the middle of a subway car.  Bring a backpack, plastic bag, purse or whatever you feel is appropriate to hide your pants in, if someone asks you what you’re doing, just respond that ”it was getting too hot” or ”you were uncomfortable”, use your imagination, and whatever you do, don’t crack up.  Later tomorrow night there’s an after party at  Webster Hall.  Here’s where you find all the info you need:

http://improveverywhere.com/2016/01/04/no-pants-subway-ride-2016-details-for-new-york/

Photos: NY Post

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i I heart NY, New York, Non-tourist, The Big Apple, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *