New York

The Derek Zoolander Center for People Who Don’t Age Good

 

GettyImages-507921108.0.0

På fredag är det premiär för nya Zoolander filmen, självklart släpps den i samband med New York Fashion Week och givetvis marknadsförs den med kitsch-fåfänga, putslustiga utsvävningar.  På hörnet av 14e gatan och 8e avenyn öppnar idag pop-up shoppen The Derek Zoolander Center for People Who Don’t Age Good (DZCFPWDAG!)  Här kan du shoppa anti-rynk produkter, i begränsad upplaga, framtagna av hudvårdsföretaget Kiehl’s; ”The ridiculously Youthful Collection” är ett unisex kit, ”Blue Kiehl” är en kräm för karlar.  Press releasen utlovar löjligt fagra manliga modeller (vad annars?!), fotokiosker, visdomsord (You can’t spell youth without YOU! Tack Derek, det hade vi aldrig gissat!) magiska föryngringsprocesser, regnbågar och kanske, kanske en enhörning eller två.  Precis som allt annat gratis i den här staden kommer DZCFPWDAG vara en cirkus av galenskap och vassa armbågar.  Nu är du i varje fall förvarnad.

Butiken kommer finnas på 77 Eighth Avenue fram till lördag, med något underliga öppettider.  Tisdag – torsdag 16.00 – 20.00, fredag 15.00 – 21.00, lördag 12.00 – 18.00.

image

Friday marks the opening of the new Zoolander movie, of course the premiere coincides with New York Fashion Week and naturally it’s being marketed with kitsch-vain, ironic shenanigans.  On the corner of 14th Street and 8th Ave a pop up shop called The Derek Zoolander Center for People Who Don’t Age Good (DZCFPWDAG!) opened today.  Here you can shop limited edition anti-aging products developed by the skincare company Kiehl’s; ”The ridiculously Youthful Collection” is a unisex kit, ”Blue Kiehl” is a serum for men.  The press release promises ridiculous good looking models (D’oh!), photo booths, words of wisdom (You can’t spell youth without YOU!  Gee, thanks Derek, we never would have guessed!) magical youthification processes, rainbows and maybe, maybe a unicorn or two.  Just like everything else that is free in this city, DZCFPWDAG is going to be a circus of crazies and sharp elbows.  Consider yourself warned.

The store at 77 Eighth Avenue will be open until Saturday, with vaguely strange hours:  Tuesday – Thursday 4 – 8pm, Friday 3 – 9pm, Saturday 12 – 6pm.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Derek Zoolander, I heart NY, Kiehl's, New York, The Big Apple, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *