New York

Narnia vintage

DSC_8894

Vintage shopping med hemma-hos feeling.  På Narnia, i Williamsburg kan du handla hippie-chic plagg i en före detta lägenhet där min make en gång i tiden bodde med en bunt dansare.  Deras konstnärliga hem är idag en trivsam boutique fylld med allehanda godbitar, mestadels från 70- och 80-talet.  Det är en blandad kompott av högt och lågt; YSL, Bill Blass, Halston m.fl. armbågas med folklore-volanginga, broderade, Lilla huset på prärien-kreationer och Vilda västern klämmiga läder accessoarer.  Utbudet spiller till och med över på bakgården där du finner ytterligare fynd.
672 Driggs Ave
www.narniavintage.com

DSC_8887

 

DSC_8882Want to go vintage hunting in someone’s home?  At Narnia, in Williamsburg, you can shop for hippie-chic clothes in a former apartment where my husband once lived with a bunch of dancers.  Their arty abode is now a charming boutique filled with all sorts of nuggets, mostly from the 70’s and 80’s.  It’s a mixed bag of high and low; YLS, Bill Blass, Halston et al rub elbows with folklore-flouncy, embroidered Little House on the Prairie-creations and Wild West funky leather accessories.  There’s even a little backyard filled with yet more finds.
672 Driggs Ave
www.narniavintage.com

DSC_8876

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i New York, Tidningen RES, Vintage den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *