New York

Glassväder / Ice cream weather

DSC_8492

Som vanligt gick vi från HUGA JAG BEHÖVER YTTERLIGARE EN TRÖJA till OMG JAG MÅSTE SKALA AV MIN HUD väder.  Vaddå vår?!

Jag har ett ärende i East Village senare idag och eftersom sommaren redan örfilat oss med dallrande hetta kommer jag självfallet ta ett stopp på Big Gay Ice Cream Shop, deras Salty Pimp är en kulinarisk enhörning, mjukglassversionen av crack, med dulce de leche, havssalt och chokladbitar.  Den lilla glassbutiken började en ambulerande mattruck och har numera två fasta hem, ett i East Village och ett till i West dito.  Beroendeframkallande och helt perfekt gay glass.
125 East 7th Street 
61 Grove Street
www.biggayicecream.com

DSC_8486

As usual we went from HOLY CRAP I NEED ANOTHER SWEATER to OMG I NEED TO PEEL OFF MY SKIN weather.  Spring?  What spring?!

I have an errand to run in the East Village later today and since summer already slapped us with quavering heat I’ll definitely be making a pit stop at the Big Gay Ice Cream Shop, their Salty Pimp is a culinary unicorn, the soft serve ice cream version of crack, with dulce de leche, sea salt and chocolate chips.  The little ice cream joint started as a roving food truck, now it’s got two brick and mortar stores, one in the East Village and the other in the West ditto.  Addictive and utterly perfect gay ice cream.
125 East 7th Street 
61 Grove Street
www.biggayicecream.com

DSC_8499

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Glass, Ice Cream, New York, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *