New York

Den perfekta snabblunchen / Perfect snack lunch

IMG_9079

Igår testade jag äntligen en grej som jag länge varit nyfiken på: Goa Taco, Goa som i Indien, ett möte mellan mexikansk och indisk kokkonst.  Det är en hybrid taco, serverad i ett paratha bröd (Paratha = croissanten och tortillans kärleksbarn).  En klockren hit och total smaksensation.  Menyn är enkel, här finns sex olika paratha tacos, ett par helt vegetariska och de andra med biff, kyckling chorizo, lamm och fläsk.  Stället är ett hål i väggen med ett par sittplatser inomhus samt en trivsam bänk utanför som lämpar sig utmärkt för people watching och kladdigt smaskande.  Prova du med!
79 Delancey Street
http://www.goataco.com

IMG_9077

Yesterday I finally tried something I’ve been curious about for a while: Goa Taco, Goa as in India, a melding of Mexican and Indian cuisine.  It’s a hybrid taco, served in paratha bread (Paratha = a croissant-tortilla love child.)  A hit and a sensational discovery of new flavors.  The menu is straight forward, there are six different paratha tacos, a couple of vegetarian versions, the others with beef, chicken chorizo, lamb and pork belly.  The place is a hole in the wall with a few seats indoors and a pleasant outdoor bench, perfect for people watching and eating.  Don’t miss this!
79 Delancey Street
http://www.goataco.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i New York, Tacos, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *