New York

Konstprylar / Art supplies

IMG_4350

För dig som gillar att måla, teckna, skulptera och skapa: Jerry’s Palette Shop är ett litet himmelrike för konstnärligt lagda typer, så nära Sennerlier, den klassiska Parisiska butiken för konstnärsmateriel, som man kan komma.  Det de inte säljer behöver du förmodligen inte.   Ta med block och pennor och sätt dig i någon lämplig park, vetja, låtsas att du är Picasso för en stund!
111 Fourth Avenue
www.jerryspaletteshop.com 

IMG_4351

For those of you who like to paint, draw, sculpt and create: Jerry’s palette Shop is a mecca for all arty types, as close to Sennelier, the classic Parisian art supply store, as you can get over here.  What they don’t have in stock you probably don’t need.  Bring a sketchbook and some pens to the park, pretend to be Picasso for a moment!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i art, New York, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *