New York

Barnsligt kul! Don’t grow up!

FullSizeRender

Jag vägrar bli vuxen, det verkar så ansvarstagande.  Istället jobbar jag hårt på bibehålla ett närmast löjligt mått barnasinne och nyfikenhet.  I morgon finner du mig vid Union Square där det årliga bubbel ”kriget” går av stapeln kl. 18.  Bubblor som i såpbubblor alltså.  Ta med bubbelmaskiner, såpa och extra batterier till de där batteridrivna bubbelkanonerna och blås skiten ur alla andra medverkande.  För en kort stund, i ett par timmar badas Union Square i ett färggrannt bubbelregn, det är magiskt och garanterat o-vuxet.

Jazz Age Lawn Party sker också i morgon, på Governors Island.  Det är en kul tillställning med live musik, folk i 20-tals kläder och annat flipper-chict.
http://www.jazzagelawnparty.com

FullSizeRender 2

I refuse to grow up, it seems so responsible.  Instead I’m working hard to retain a borderline ridiculous sense of childlike curiosity.  Tomorrow you’ll find me at Union Square where the yearly bubble battle starts at 6pm.  That’s bubbles as in soap bubbles.  Bring your bubble maker, soapy stuff and loads of extra batteries for those battery operated bubble canons and blow the s*@it out of all the other participants.  For a couple of hours Union Square is bathed in a colorful bubble rain, it’s magical and definitely un-grown up.

The Jazz Age Lawn Party is also happening tomorrow, out on Governors Island.  It’s a fun event with live music, people in 20’s clothing and other flapper-chic stuff.
http://www.jazzagelawnparty.com

IMG_4356

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i New York, Tidningen RES, weekend den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *