New York

The Out Hotel

The Out från gatan M. Biernat foto

Det går inte en dag utan att folk ber mig om hotell tips.  Så jag tänkte flagga för The Out:
Straight friendly, så kategoriserar sig The Out, ett gay hotell som har drag av tivoli. Det är modernt, det är party, det är sprattligt och det är definitivt inte som något annat hotell jag bott på i New York. The Out är en liten pärla, endast tre våningar högt och till skillnad från vanliga Manhattanhotell som oftast byggs i höghusstorlek känns det intimt. Här finns trivsamma, öppna atrier med slappsköna soffgrupper som är perfekta att mingla i. Bubbelpoolen under glastak är öppen till sent på natten för dig som vill bada under stjärnorna, den ligger i anslutning till ett blygsamt spa. I den lummiga, bambuklädda trädgården med utsikt över kyrktorn och skyskrapor kan du boka privatmiddagar. Är du mer intresserad av kabaréer, underhållning och nattsudd gör du gott i att styra kosan till den galet riviga klubben XL, längtar du efter en stillsam middag och en vass cocktail bör du titta in hos KTCHN, The Outs restaurang. Det här känns mer som att vistas på ett festligt kryssningsfartyg än ett traditionellt hotell. Ett stenkast från Times Square, ett kvarter från den grönskande promenaden utmed Hudson River. Det är inte ett ställe för dig som vill sova i total tystnad, men det är garanterat kul om du gillar att frottera dig med festprissar. Och ja, det är totalt straight friendly.

The Out, M. Biernat foto

Not a day passes when people don’t ask me for hotel tips.  So I just thought I’d flag this one: The Out
Straight friendly is the way The out categorizes itself, a gay hotel that is an amusement park of sorts.  It’s modern, it’s a party, it’s funky and it’s definitely not like any other hotel I’ve stayed at in NYC.  The Out is a little gem, only three stories high and, unlike other normal Manhattan hotels that are built in high-rise fashion, it feels intimate.  There are cozy open atriums wth slouchy seating areas, perfect for mingling with new friends.  The glass-roofed jacuzzi is open until late at night, should you like to soak under the stars, it’s located right next to a small spa. You can book private dinners in the verdant, bamboo-clad garden with the crazy view of church spires and skyscrapers.  If you’re more interested in cabarets, entertainment and nightlife you should head to XL, a raging club, if you’re longing for a quiet dinner and a sharp cocktail, check out KTCHN, The Outs restaurant.  Staying here is more like being on a cruise ship than living at a traditional hotel.  Times Square is a stone’s throw away, as is the Hudson River promenade.  It’s not the place for those of you who prefer sleeping in complete silence but it’s great fun if you like rubbing elbows with party people.  And yeah, it’s totally straight friendly.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Hotel, New York, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *