New York

Ölfestival i Queens / Queens beer festival

IMG_2806

En grej som precis hamnade i min inbox och som jag vill dela med mig av direkt:

Queens Beer Festival, stadsdelens första årliga ölfestival äger rum nästa helg, den 15e och 16e oktober vid Long Island Flea-loppisen på 46th Avenue ner mot East River.  Ett tjog olika bryggerier kommer finnas på plats så du kan smutta, prova, häva bärs från Queens, IMG_4210Brooklyn, Long Island och Staten Island.  Biljetter kostar från 29 USD och garanterar att du får dricka din egen vikt i pilsner, de går att köpa här: Queens Beer Festival

IMG_2990This thing: it just landed in my inbox and I thought it was too good not to share immediately.
Queens Beer Festival, the borough’s first annual beer bonanza is happening next weekend, October 15th and 16th at the Long Island City Flea on 46th Avenue by the East River.  A couple dozen different breweries will be pouring suds so that you may sip, taste, try, chug various forms of ”liquid bread” from Queens, Brooklyn, Long Island and Staten Island.  Tickets start at 29 bucks and guarantee that you can drink your weight in pilsner, you can buy them here: Queens Beer Festival

IMG_2297

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Beer, Long Island City, New York, Öl, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *