New York

Igloo drinks

7480c1_c8e79474fe704de3a01850c3298dbbe0

Takbar mitt i vintern?  Visst.  Kylan börjar nagga NYC i kanterna, nästa vecka ska det bli nollgradigt men det innebär inte att du inte kan njuta en utomhusdrink.  I en igloo.  Med utsikt över Empire State Building.  På 230 Fifth, en bar i två våningar högst upp i en byggnad på hörnet av Femte avenyn och 27e gatan där de installerat igloo-liknande tält på taket. Om sanningen ska fram har jag aldrig varit här, det har bara inte blivit av, så jag har ingen egen uppfattning om stället.  Det finns de som menar att det är en turistfälla, men vad spelar det för roll när det finns utsikt och värmande fleece rockar att låna?  Och happy hour mellan 16.00 och 19.00.  Solnedgångsdrinkar kanske?

A rooftop bar in the middle of the winter?  Of course.  The cold is starting to nibble at NYC, we’re supposed to be getting a bit of a freeze next week but that doesn’t mean you can your drink on outdoors.  In an igloo.  With a view of the Empire State Building.  At 230 Fifth, a bar in two floors, at the top of a building on the corner of Fifth Ave and 27th Street where they’ve rigged igloo-like tents on the roof.  Truth be told, I’ve never been here, it just hasn’t happened, so I have no personal opinion about the place.  Some people claim it’s a tourist trap, but who cares when there’s a view and warming fleece robes to wear?  And happy hour between 4 and 7pm.  Sunset cocktails perhaps?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Cocktails, New York, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X

2 thoughts on “Igloo drinks

 1. City Lover Reser / Dita

  Har varit där två gånger , vår och höst. Turistfälla kanske men utsikten är grym, det ligger mitt i smeten och på helgerna har de brunch dit även barn är välkomna vilket är inte så vanligt i New York. Båda mina tonåringar gillade det, speciellt sist när jag och sonen var där på Halloween dagen och folk brunchade i häxhattar innan de skulle ut och festa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Svara
  1. argotnewyorksecrets Inläggsförfattare

   Se där! Vad kul att du varit där. Och vad kul att få feedback! Tack för det! Hojta gärna till och berätta vad du skulle vilja läsa mer om så ska jag ragga rätt på tips till din nästa NYC-resa. Allt gott!

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *