New York

October’s Very Own by Drake


unnamed-52

 

Kön ringlade sig från dörren på Bowery, runt hörnet och långt nerför Bond Street.  En skara förståsigpåare med förväntansfulla miner som huttrade i december-snålblåsten.  ”Något streetwear-relaterat”, mumlade jag till min kompis när vi promenerade förbi, ”säkert en kollektionsutförsäljning eller kanske någon hypad lansering, kön utanför Supreme brukar se likadan ut.”

Så förutsägbart och så enkelt att gissa sig till.  De där hoody- och sneakerklädda individerna som radade upp sig så tålmodigt väntade på att bli insläppta på October’s Very Own, en ny butik som inte har något med kalendern att göra, det är ett streetwear märke som vilket annat, fast kanske lite lite annorlunda, för det tillhör sångaren Drake, aka Aubrey Drake Graham.  Vilket på sitt sätt gör det till same-same som allt annat; branding med en kändisavsändare.  Döm själv!  Bomber jackorna är snygga, om än aningen saftigt prissatta.

drake

The line from that door on the Bowery wrapped around the corner and went far down Bond Street.  A slew savvies with stoked expressions, shivering in the December-chill.  ”Something streetwear related”, I mumbled to my friend as we strolled by, ”probably a sample sale or perhaps some hyped launch party, the line outside Supreme usually looks the same.”

So predictable and easy to guess.  Those hoody- and sneaker clad individuals  were patiently waiting to get in to October’s Very Own, a new boutique that has nothing to do with the calendar, it’s a streetwear brand like all the others, yet maybe a little bit different, because it belongs to the singer Drake, aka  Aubrey Drake Graham.  Which in a certain way makes it same-same as everything else; branding with a celebrity signature.  Go see for yourself.  Those bomber jackets are sweet, if a bit pricey.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Celebrity, New York, Shopping, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *