New York

Metropolitan museet som gym?!

 

programs_metlivearts_themuseumworkoutDet här är nästan för bra för att vara sant, och om du vill medverkar gör du gott i att boka plats på studs!
Metropolitan museet har just annonserat en ny begivenhet: The Museum Workout, ett samarbete mellan danstruppen Monica Bill Barnes & Co. och författaren/illustratören Maira Kalman.  Det är en interaktiv happening, ett träningspass i museets gallerier, i symbios med konsten, till disko och Motown hits. Torsdagar t.o.m. söndagar kl. 08.30, från den 19 jan till den 12 feb.  På med gympadojorna, det här är både roligare och billigare än SoulCycle.  Att skulptera muskler får plötsligt en helt ny innebörd.

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Dans, konst, New York, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *