New York

Latte med extra allt

IMG_2791

Vid regnbågens ände ligger det ett café, caféet heter The End, där serverar de enhörningslatte med extra allt.  Den är blå och toppad av Dekorima-färgat strössel.  Sant.  Någon latte i ordets rätta bemärkelse är det ju inte, den innehåller inget kaffe, men väl hälsosamma, feel-good ingredienser som kommer få dig att skina inombords.  Och tror du inte på enhörningar finns det en lila ametistlatte, ja, med ametiststoff och lila sockerkristaller, och goji pulver.  Gå till The End om du vill fika på ett nytt, mer färggrant sätt.IMG_2792IMG_2736

FullSizeRender 3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Detta inlägg postades i Fika, New York, Tidningen RES den av .

Om argotnewyorksecrets

Världen är mitt vardagsrum, New York är mitt hem. I 17 år har jag utforskat det Stora Äpplet, från skal till skrutt, det finns idel godbitar som jag vill dela med mig av. Jag skriver om mode, konst, design, resor, mat och dryck för diverse tidskrifter, både svenska och internationella. Här på bloggen dukar jag upp ett smörgåsbord av New Yorks mest smakliga företeelser. "From soup to nuts", som det heter på engelska. Följ mig på Instagram: @argotius The world is my livingroom, New York is my home. I have been nibbling at the Big Apple for the past 16 years, from peel to core. There are plenty of sweet tidbits I want to share with you. I write about fashion, art, design, travel, food and drink for various Swedish and international magazines. On this blog I serve a smorgasbord of New York's tastiest phenomena. From soup to nuts, as they say over here. Follow me on Instagram: @argotius. X


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *