Barcelona

Barcelonas bästa restaurang 2013…

… är (utnämnd av en lokaltidning i Barcelona) Suculent. En restaurang som hellre kallar sig för matkällare där menyn ändras beroende på vad kockarna hittar på den närbelägna matmarknaden La Boquería, just den dagen. Suculent ägs av stjärnkocken Carles Abellan som på senare år öppnat flera restauranger som lagar lyxig mat men till budgetpris, och detta går hem i Barcelona (men å andra sidan var skulle ett sådant koncept inte gå hem?).

 

Mitt tips till er som besöker Barcelona är att ta er dit innan det blir för populärt. Detta ännu en restaurang jag lagt till på min lista över restauranger jag gärna tar med mina kunder till under vår tapasguidning.

 

Helt underbar mat och dessutom i en väldigt vacker men avslappnad miljö!

/Ida (http://www.wheninbarcelona.com/)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Barcelonas bästa restaurang 2013..., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *