Barcelona

Barcelonas bästa hotell, från budgetpris till lyxhotell!

I mitt jobb träffar jag kunder som både varit väldigt nöjda eller väldigt missnöjda med det hotell de bokat i Barcelona. Att hitta ett bra hotell som passar din budget är inte lätt i djungeln av hotell, lägenhetshotell och pensionat i denna turiststad. Nedan har jag listat de hotell jag gärna bokar åt mina kunder, hotell med bra service som alltid levererar bra service till mig och mina kunder.

Hotel Mandarin Oriental *****  ca. 450 € per natt och dubbelrum

För den som har spenderarbyxorna på och vill bo centralt i rockstjärnelyx skulle jag rekommendera Mandarin Oriental. Hotellet ligger centralt på Passeig de Gracia, Barcelonas paradgata, och huserar förutom en michelinstjärerestaurang, den kända Bankers bar och ett fantastiskt spa. Den fantastiska Mimosaträdgården är perfekt för den sista drinken eller en paus på eftermiddagen och på takterrassen hittar du Barcelonas bästa pool. Till och med roomservice-maten slår de flesta restauranger i kvalitet, men var beredda på att betala.

http://www.mandarinoriental.com/barcelona/

 

Hotel Catalonia Catedral ****  ca. 140€ per natt och dubbelrum

Hotellkedjan Catalonia är en bra hotellkedja att titta på när du kommer till Barcelona, beroende på budget och hur centralt ni vill bo har de flera hotell till olika pris, alla med god standard. Catalonia Catedral är dock mitt favorithotell, förutom att det ligger väldigt centralt  har de en fantastisk pool på takterrassen och en enorm frukostbuffé. Dessutom är sängarna sköna och personalen pratar bra engelska och ger alltid goda tips på restauranger om ni frågar.

http://www.hoteles-catalonia.com/en/our_hotels/europa/spain/catalunya/barcelona/hotel_catalonia_catedral/index.jsp

 

Hotel America **** ca. 140€ per natt och dubbelrum

Är ett fint 4-stjärnigt hotell med pool på taket och en fin frukostbuffé. För dig som vill bo centralt och fint men inte mitt i smeten och till ett lite billigare pris, är detta hotell perfekt. Dessutom bor du på en av Barcelonas lugnaste men ändå restaurangtätaste gator, där lokalbefolkningen gärna går ut och äter. Hotellet har pool på takterrassen och då hotellet är litet hittar du dig själv gärna ensam i poolen.

http://www.hotelamericabarcelona.com/

 

Next To*** ca. 110€ per natt och dubbelrum

För dig som reser med en lite tajt budget, eller inte gillar att spendera för mycket av semesterkassan på boende, men ogärna bor på hostel, är Next To ett otroligt prisvärt hotell. Med bekväma och moderna rum är Next To ett perfekt hotell att utgå ifrån, hotellet ligger väldigt centralt och har dessutom en takterrass med utsikt över Gaudis La Pedrera. Här får du mycket hotell för pengarna.

http://www.hotelnextto.com/

För hjälp att boka:

/Ida (http://www.wheninbarcelona.com/)

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Barcelonas bästa hotell, från budgetpris till lyxhotell!, 5.6 out of 10 based on 9 ratings

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *