Barcelona

Fotboll i Barcelona!

I helgen skrev vi på ett nytt kontrakt med en officiell fotbollsagent i Barcelona, vilket betyder att vi nu kan erbjuda biljetter till alla Fc Barcelonamatcher och alla typer av biljetter, vi har också tillgång till en hel sektion där större grupper på upp till 30 personer kan sitta tillsammans. Detta är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, tänk när jag får stå på arenan och svettas med 30 svenska Barcasupporters, det är fest det.

 

Som tack fick vi också biljetter till Lördagens match, den var såklart helt fantastisk, och inget ju går upp emot en kväll på Camp Nou!

 

Här kan du boka din fotbollsbiljett via oss:

/Ida (http://www.wheninbarcelona.com/)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Fotboll i Barcelona!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

En reaktion på “Fotboll i Barcelona!

 1. Rosi

  Hej

  Älskar din blogg och tipsen du ger, avundas också det awesome jobbet du har. Kan du inte göra ett inlägg om hur man går tillväga för att bli guide i Barcelona? Krävs det några speciella skills? antar att man klarar sig bra med engelska då guideturer ofta är på engelska? Vad krävs av en liksom? och ja var kan man vända sig om man vill söka ett sådant jobb? tips på några företag man kan söka till?

  Tack för en bra blogg

  Kram

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *