Barcelona

Gallerier i Barcelona

image

GALLERI-HOPPA PÅ ENRIC GRANADOS

Gatan Carrer d’Enric Granados i området Eixample är en av de galleritätaste gatorna i staden. Här hittar du några av de mest prestigefyllda gallerierna som 3 punts gallery, N2 galería, H10 art gallery, ADN galería och Galería Cosmo. Dessa gallerier ställer ut både lokala och internationella konstnärers verk och varje galleri skiljer sig åt från det andra i val av utställningsmaterial. Ett hett tips är att varva galleribesöken med ett stopp för mat och dryck på någon av de många fina uteserveringarna längs gatan. Observera att många gallerier i Barcelona håller stängt på söndagar.  

/Ida Mogren (svensk guide, sommelier och grundaren av resebyrån When In Barcelona)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Gallerier i Barcelona, 2.0 out of 10 based on 3 ratings

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *