Jonas Guide Hotellägare i Kapstaden

Ragnarrök

Att vara hotellägare och guide dessa dagar ,längst ned på Afriks spets har varit mins sagt växlande.

Varje dag åka till flygplatsen med gäster eller hämta upp strandsatta resenärer som inte har några besked…ringa all flygbolag för att sedan sitta i  telefon kö…(med olika melodier)

Ganska påfrestande och trist MEN inte något ont som har något gott med sig.Tvings nu vara extra kreativ,praktisk  och väder kunnig (hur blåser vindarna denna tid av året…) Skickar idag en grupp på 6 resenärer till Lissabon för att de sedan skall ta sig upp via tåg till Paris (man har satt in extra tåg från Lissabon) eller flyg därefter bila upp till Stockholm.

Så jag sänder mina tankar till min blogg vän www.jessikaklingspor.com i Barcelona ”vet vad du går igenom just nu”

För er som inte reser just nu kanske det här inte känns så spännande men ute i världen sitter flera hundratusen människor fast på fel ställen vilket kommer få konsekvenser för ekonomin och oss alla på sikt!

www.aftonbladet.se  har haft väldigt bra uppdateringar om vulkanen(ända tills prinsessan Madeleine har fått påstådda kärleksproblem) vilket har underlättat för mig!

Och ett stort tack till http://www.qatarairways.com   och Eunice på deras Stockholmskontor som arbetat över varje dag och försökt hjälpa till så mycket hon kunnat…

Så nu vulkanen det är dax att sova läääääääääääänge!

Vi vill RESA och upptäcka världen ett tag till!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

2 reaktion på “Ragnarrök

  1. Jessika Klingspor

    Käre vän, jag skickar massor med god energi från Barcelona till Cape Town i dessa molniga tider!! Hang in there, Jonas, du är bäst! Vi får hitta en möjlighet att berättar rökhistorier på Koloni i sommar över ett glas rose!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *