Jonas Guide Hotellägare i Kapstaden

Miss k i all enkelhet

Har inte hunnit bloggat på ett tag …VM har satt sina spår! Cape Town bubblar av kraft glädje och positiv framåtanda utan dess like.

Mina små gästhus www.antrimvilla.com och www.bickleyhouse.com är helt ockuperade av fotbolls fans från hela världen.De senaste dagarna med engelsmän som trots varnade fingrar från min konkurrenter skött sig exemplariskt och varit enormt trevliga  oj förlåt jag skulle skriva om Miss KMiss k är ett ställe som inte gör mycket väsen av sig, en låg profil …med ett skalat sortiment och öppettider på Mainroad i Greenpoint ligger Fröken K…hon serverar utmärkta luncher med en läcker sallads buffé

En enkelhet i allt som framhäver smakerna jag beställde en rostad bagel med rökt lax och ägg Benedectine med lite svartpeppar och ruccola…YUMMIE!Oklanderlig service och ren snygg minimalistik miljö.Ryktet gör gällande att Miss k var Tiger woods privata kock (på den tiden då Woods var Woods..)hon hade den goda smaken att sluta innan skandalerna och öppna Miss k

En jorgubbs tarlett ”to die for” på mördeg med en lätt vanilj creme under.Miss k säljer också egna schyssta produkter att ta med hem för att äta

Så nu vet ni var jag äter min lunch…Miss K Food café ligger runt hörnet från mitt lilla gästhus och 10 minuter från Green Point stadium

Tel: (021) 439 9559
Web: http://www.missk.co.za/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

En reaktion på “Miss k i all enkelhet


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *