London

Liberty

Vad passar bättre en lat söndag än att strosa runt på stan? Efter en kompis födelsedagsfest som resulterade i att jag kom hem klockan fem på morgonen idag kändes det ungefär som allt man skulle kunna tänkas orka med…

 

Det blev ett besök på ganska fantastiska Liberty på Great Marlborough Street. Liberty är litegrann som mitt Tiffany i Breakfast at Tiffany’s: ”Calms me down right away. The quietness and the proud look of it; nothing very bad could happen to you there.” Samma sak med Liberty – det är en rogivande omgivning och man kan strosa runt hur länge som helst och titta på saker, som stora prydnads-flodhästar av läder för trehundra pund eller lyxigt badskum. Svenskt Tenn har en minivadelning på fjärde våningen – nyttigt när man får hemlängtan! – och så ett litet tips: Liberty har de finaste, fräschaste gratistoaletterna i centrala London. Bra att veta efter några timmars shoppande.

Och ikväll blir det pubbesök på The Haggerston, en av mina fyra (!) lokala pubar. På söndagar är det jazzkväll med livemusik, brukar vara mycket trevligt. Med en kompis från mitt gamla jobb som av en ren slump bor på gatan jag flyttade till för tre månader sen – och efter det flyttade en andra kompis från det jobbet även hon till De Beauvoir, min hood, till en gata fem minuter från där jag bor. Vi mode-och mediafierar området helt enkelt!


Liberty

Great Marlborough St.

London W1B 5AH

www.liberty.co.uk

 

The Haggerston

438 Kingsland Road


 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *