London

East London Line

Nytt! Glansigt! Hyperhjälpsam personal! En vänthall som känns som en stalinistisk framtidsvision!

Alla vi som bor i östra London kan andas ut – vi är riktiga Londonbor nu! Vi har en tunnelbana! Eller, overground, om man ska vara petig, men overground schmoverground – jättefina tunnelbanetåg! På en räls! Jag är exalterad, som ni kanske märker. Åkte nya East London Line för första gången igår, på ett tåg som hade en skylt med texten ”First train – April 2010” på framsidan. Jättefräscha, nya tåg, och de anställda på stationen var överdrivet hjälpsamma mot oss fyra-fem pers som tog tåget. Det går inte på nätterna än, men man kan åka från New Cross i söder till Dalston Kingsland i öst från morgonen till klockan åtta på kvällen under veckodagarna nu. Faktiskt väldigt, väldigt bra, och det gör det lite lättare att ta sig in till stan. Så, three cheers för Transport for London alltså! Och som en journalist på Evening Standard påpekade – en linje som går via New Cross, Shoreditch, Hoxton och Dalston är helt enkelt den hippaste tunnelbanelinjen i London.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *