London

Dover Street Markets marknad

Okej, världens tips till den modeintresserade som är i London nu i helgen: Dover Street Market, den hippaste och dyraste affären (nästan) i stan har en utförsäljning i norra London, nära mitt älskade Union Canal, och det är 70-80% rea! Vi snackar Christopher Kane, Lanvin, Givenchy och deras andra fantastiska märken, det kommer nog att bli hur bra som helst. Dessutom finns det stånd från Londons olika matmarknader för den hungrige, och när man shoppat färdigt kan man ströva upp till Angel eller Broadway Market via kanalen och ta en drink. Behöver jag säga att jag kommer att vara där?

Dover Street Market’s Market

1:a-3:e maj, 10.00-19.00

The Old Depot, 1-3 Wenlock Road, London N1 7SL

Länk till Vogues nyhetshistoria

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *