London

Londondagar

Förlåt förlåt för bloggtorkan – har föräldrar på besök och det har varit över 23 grader hela veckan (typ trettio idag!) så har flytt till parken så mycket som möjligt. Igår var jag och min mamma nere på Brick Lane och åt på en matmarknad – helt fantastisk lokal med stora fönster, en sval plats att äta på, en utegård och ett matstånd som sålde fantastisk etiopisk mat, underbart ställe att hänga på i den nästan trettiogradiga värmen!

Mmmm. Supermmm.

Och idag drog vi runt på fina Kings Road i västra London, åt god (och svindyr!) lunch på Daylesford Organic och tog sedan 11-bussen tillbaks till Liverpool Street. För den som inte skulle vilja bli sedd död på en av de hiskliga turist-turbussarna i London så är 11an ett jättebra alternativ – den går från Liverpool Street via St Paul’s Cathedral, Fleet Street, Royal Courts of Justice, Westminster och Big Ben och sedan till Sloane Square och vidare västerut. Betydligt trevligare än att ta tunnelbanan!

Turistbild från bussen


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

One thought on “Londondagar


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *