London

Kêu! Old Street

Kêu!

Går i Amis fotspår här ( läs om vietnamesisk mat i Berlin i hennes kärlekshistoria till blogg här) och äter vietnamesisk baguette på fräscha, nyöppnade Kêu!Old Street i London. Provade spicy pork meatballs med citrongräs, chili, koriander etc., med hemgjord lemonad ( som smakade precis som mormors, och det är en komplimang, tro mig!) Hur gott, fräscht och mättande som helst och om det inte är den absolut billigaste lunchen man kan äta så är det verkligen inte dyrt – 4.50 pund för en take away-baguette, något mer om man vill ha mer ”matig ” mat som kyckling i currysås.

Min baguette, så god att jag åt halva innan jag insåg att jag borde föreviga den

Personalmiddag – jag kom typ tio minuter innan de stängde.

Kêu! kan vara det perfekta lunchstället – jag skulle nog säga att det är det om man gillar asiatiskt – och rekommenderas alltså varmt. Det ägs dessutom av samma människor som har Viet Grill och Cay Tre, två av de allra bäst (kanske tillochmed de allra bästa) vietnamesiska restaurangerna i området. Enligt hemsidan betyder Keû! ”that’s fantastic!” och jag tror, med ganska så stor säkerhet, att deras kunder håller med.

Kêu!

332 Old Street London EC1V 9LA

www.keudeli.com


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

One thought on “Kêu! Old Street

  1. Pingback: Tubestrike & sjukdom | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *