London

Wagamama, Yu-foria

Lite mer mattips: var i Soho igår och ville egentligen prova Mildreds, en vegetarisk restaurang som ska vara riktigt bra, men en halvtimmes kötid satte stopp för det, var alldeles för hungrig för att vänta så länge. Alltså blev det Wagamama. Yes, det är en kedja, och det är inte en restaurang man hänger i efter att man ätit färdigt – här sitter man på bänkar som delas med andra restauranggäster – men de har riktigt god mat. Jag åt Ginger Chicken Udon:

Efteråt provade vi Yu-foria, ett fruset yoghurt-ställe i Soho. Alltså, frozen yoghurt, jag vet inte riktigt – har undrat hur det smakar sedan det var med i Sex and the City för hundra år sedan, och måste säga att det var något av en besvikelse. Frozen yoghurt visar sig smaka ganska mycket som tjock filmjölk som vispats upp på något sätt…

Men visst, vill man ha en hälsosam efterätt så funkar det, och Yu-foria hade mycket olika strössel, muesli, bär och choklad att blanda ut det med.

Man får välja topping själv…

…hallon, björnbär och mini-Oreos i mitt fall.

Wagamama

10a lexington st
london
W1F 0LD

www.wagamama.com

Yu-foria

38 Beak St
London
W1F 9RG

www.yu-foria.com


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *