London

Loveboxxxxxxx

I lördags var det dags för min kanske sista festival i sommar, Lovebox. Festivalen hålls i Victoria Park, som tillfället till ära hade bestämt sig för att vara regnigt som tusan. Förutom musik så fanns det lite karuseller och andra nöjesfältsaker, såsom en Helter Skelter, som jag var riktigt sugen på. Hade faktiskt aldrig sett en innan men det är helt enkelt bara en hög rutschkana! Det började dock regna alldeles för mycket för att man skulle vilja åka den…

Helter Skelter

Var på festivalen med Andrea och Gianna:

När Santogold, som jag verkligen gillar, började spela blev vädret bättre. ”You brought the sun!” sa hon.

Santogold

Och sedan avslutades festivalen med Snoop Dogg som började med Gin & Juice och spelade hur många hits som helst, för att inte tala om att Warren G spelade Regulate. Helt fantastiskt men väldigt svårt att fota…helgalen publik som alla älskade spelningen.

Nästa Londonfestival är Field Day, också den i Victoria Park, som verkar hur bra som helst men som jag förmodligen missar eftersom jag ska fotografera på barnfestivalen Lollibop. Ah well – kanske får försöka gå på någon av efterfesterna bara.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

One thought on “Loveboxxxxxxx

  1. Pingback: Santigold & Stockholm | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *