London

20 Years of Dazed & Confused

Hade egentligen tänkt lägga upp lite Halloweenbilder men det får bli senare pga tekniska grejor. Istället vill jag tipsa om en utställning på Somerset House som jag tänkte bege mig iväg på snart – 20 Years of Dazed & Confused magazine. Utställningen handlar helt enkelt om tidningens mest slående fotografi och kommer att innehålla ”legendary photoshoots, iconic covers, controversial editorial content and artwork from influential photographers, designers, and artists.”

Pågår fr.o.m den 4e november t.o.m 29e januari. Mer information finns på hemsidan: www.somersethouse.org

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

4 thoughts on “20 Years of Dazed & Confused

 1. jenny

  Jag har också tänkt att springa dit och titta.
  Har du sett boken ännu? (Finns på amazon mycket billigare än på andra ställen jag har sett).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Ahh nej, inte kollat upp den än men det känns ju som om den kommer att vara väl värd att införskaffa! Tänkte kanske köpa den på utställningen, men det bli kanske Amazon istället – tack för tipset!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Hanna

  Hej!

  Läste lite om olika hotell i London, tycker du fortfarande att Hoxton är det bästa hotellet? Eller har det kommit några nya?

  Om man vill bo nära Regent Street, vad rekommenderar du då?

  Du tipsade oss förra gången om Brawn, super bra!

  Tack för jätte bra blogg!

  Hanna och Ida

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Hanna och Ida! Hmm, det är svårt med just hotell, man bor ju sällan på hotell i sin hemstad, men jag gillar Bethnal Green Town Halls restaurang the Corner Room mycket och hotellet är väldigt fint, så det kan jag rekommendera! Hoxton är också fortfarande bra i öst. Nära Regent Street har jag aldrig bott på hotell, men Dean Street Townhouse verkar bra.

  Och vad kul att du gillade Brawn, det är fortfarande ett av mina favoritställen. I centrala London gillar jag verkligen Sketch och Riding House Cafe.

  Om ni vill ha billigare ställen att bo på i centrum så är det för övrigt värt att kolla upp http://www.londonuniversityrooms.co.uk/, studentrum i centrum som hyrs ut mycket billigt.

  Ha en bra resa!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *