London

Holy Ghost

Nej, inte Rick Ross-låten, utan en utställning på Prote.in på torsdag: ”We gave six photographers (James Pearson-Howes, Max Knight, Jake Dow-Smith, Jess Gough, Paul Phung & Lewis Chaplin) a 36-exposure roll of 35mm film which they have 6 days to shoot. Each film is then returned back to the Holy Ghost team who will develop the films on their behalf with the resulting pictures being exhibited for 6 days.”

Låter kul, och eftersom det är Prote.in som arrangerar det hela så kan ni med ganska stor sannolikhet räkna med gratisöl, någon slags matvagn (hoppas på tacos) samt att jag är där – bokstavligen down the road från mitt jobb…Mer info finns här.

Nu: dags för shoppingrunda i centrum eftersom jag precis fått betalt och av någon mystisk anledning aldrig har pengar efter typ halva månaden…ska bara slita mig ifrån kontoret och den här videon först, har haft den på repeat hela dagen.

YouTube Preview Image
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *