London

SugarSin

Londonsvenskar (särskilt såna som har bott här länge) saknar givetvis en himla massa saker med Sverige – svensk sommar, fräscha, varma hus, Lucia, you name it, men en sak som så gott som alla saknar och som jag faktiskt undrat tidigare varför det varit så svårt att få tag på är svenskt lösgodis. Som tur är har det ändrats nu, när systrarna Anna Nilsson och Josefin Deckel har öppnat urfina SugarSin i Holborn/Covent Garden. Affären är hemskt snygg och har hur mycket klassiskt lösgodis som helst – vi snackar Dumle, ferraribilar, punschpraliner och NAPPAR. Åh jag brukade drömma om nappar, jag kommer att vara här hela tiden nu…!

 

 

 

Ägarna har varit i London i över fem år och pluggat marknadsföring och de vet uppenbarligen vad de sysslar med – Anna berättade att flera kunder kommer tillbaka regelbundet och verkligen gillar svenskt godis och jag förmodar att det även kommer att vara jättepopulärt bland Londonsvenskar som vill ha en sockerfix. Ägaren Anna:

 

Rekommenderas, som kanske märks, mycket varmt – väl värt ett besök för den godissugne!

SugarSin

70 Long Acre

London WC2E 9JS

www.sugarsin.co.uk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 5 votes)

2 thoughts on “SugarSin

 1. Majsan

  gud vad fin butiken ser ut att vara! så fina godisaffärer finns minsann inte i linköping.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Den är verkligen snygg, ser exklusiv ut! linköping don’t know what it’s missing 🙂

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *