London

Dalstonstil/musikvideor

YouTube Preview Image

Phlo Finister må vara från Oakland men hennes stil i den här videon är straight-up London; såhär ser hälften av tjejerna fortfarande ut i Dalston, även om det just nu är på väg från grunge/punk-stilen och mot en mer nittiotalship-hop estetik. Plus för att min kompis brukade bo i huset som hon går förbi i början av videon, minus för SS-blixt-trycket bak på jackan. Jag antar att hon satsar på en hård bikerstil, men ändå, not cool.

Och i serien musikvideor i Dalston kan ju också nämnas The Shoes nya video med Jack Gyllenhaal som en slags modern Patrick Bateman som går runt i Dalston och har ihjäl folk. Bisarr, och NSFW (om man inte vill att ens chef ska tro att man gillar att se blodiga videor på arbetstid):

YouTube Preview Image

Killen i rutig skjorta som Jake mördar i mitten av filmen (på Dalston Superstore, nonetheless!) är för övrigt en kompis till mig, lite roligt. Så nu vet ni vad ni har att vänta er om ni går ut och dansar i Dalston, just sayin.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *