London

Oxford Street-guide från TimeOut

TimeOut är, som alltid, en pålitlig hjälpreda när det gäller London och har sammansatt en jätteguide till Oxford Street, Europas längsta shoppinggata. Oxford Street när man bor här är något av ett onödigt ont – alldeles för mycket turister och nästan bara klädkedjor – men för den shoppingsugne besökaren är det något av ett mecka! Områdena runt Oxford Street är oftast roligare tycker jag – prova Marylebone High Street, Mount Street eller Carnaby Street för mer annorlunda affärer. Vill man shoppa dyrt är varuhuset Liberty bäst, vill man shoppa urbilligt är det Primark som gäller (men alltså, det är bättre att undvika Primark – jag skrev om varför här) och vill man handla mittemellan finns här ju Topshop och typ allt annat man kan tänkas vilja ha.

TimeOut-guiden hittar ni här. Jag tycker framförallt att delen om bra restauranger nära Oxford Street är värd att kolla på – bra tips!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *