London

Days like these/Bra Londondagar & båtfest

Igår: bra, bra Londondag efter att jag varit Sverige över påsken. Började med en massiv shoppingrunda på Liberty där jag bland annat införskaffade de här till sommaren (eller att ha nu om det NÅNSIN slutar regna):

 

Fortsatte sedan kvällen med Pizza Express-pizza för halva priset och Hunger Games på bio, även det för halva priset – Orange Wednesdays for the win. Glömde givetvis min kamera så har inga bildbevis från den här Londondagen, som tillbringades med de här tjejerna, som jag som synes också hängde med på Halloween i fjol:

 

Cassie, Sara och Karis

Och nu har jag köpt biljett till en rolig London-sommargrej som jag faktiskt aldrig provat på tidigare: båtfest! Den 7:e juni kommer nämligen puben/klubben Shacklewell Arms att anordna en fest på en båt, till minne av Sex Pistols legendariska ”firande” av drottningens Silver Jubilee – i år, 35 år senare, är det ju dags för Diamond Jubilee. Länken till båtfesten hittar ni här; vi syns på däck!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *