London

Dalston Roof Park

Hej sommar, jag vet att du är på väg nu för Dalston Roof Park har öppnat igen och jag tänker redan på dagar när man kan klättra upp för trapporna med bara ben och dricka absinthcocktails på taket fast det just nu är bara är tio grader. I helgen trotsade jag, Justine, Andrea, Lea och Daniel det tidiga vårvädret för att njuta av utomhusdrinkar på taket. Två och en halv timme klarade vi innan det blev för kallt!

 

Glada bartenders

Uppe på taket

Justine och jag

Daniel, Justine och Andrea

Som sagt, fortfarande lite för kallt för att man ska vilja hänga ute för länge men om bara några veckor lär det vara hur bra som helst uppe på taket. Under sommaren brukar det hållas utomhusfilmvisningar här, och man kan också hyra taket för fester och events. Ett hemskt trevligt stället att börja kvällen på, helt enkelt.

Dalston Roof Park

18 Ashwin Street, London E8 3DL

www.bootstrapcompany.co.uk/13_dalston_roof_park

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

7 thoughts on “Dalston Roof Park

 1. Victoria Jarl

  Hej mitt namn är Victoria! Jag ska till London om två veckor och vara där några dagar. Kan du rekomendera några nattclubar/barer på tak/pubar och dylikt som jag MÅSTE besöka ? 🙂 Har du andra tips får du jätte gärna mejla mig. Så tacksam för svar 🙂 Mvh Victoria (victoriaaaajh@yahoo.se)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Victoria! Dalston Roof Park är som sagt bra, Boundary har också en takterrass som ska vara sjysst och det har även Queen of Hoxton, som brukar ha mycket events, filmkvällar o dyl. För tillfället är mina favoritpubar Royal Oak och Sebright. Alla de här ställena ligger i östra London och är riktigt bra. För fler ställen är det nog lättast om du kollar under de olika kategorierna till höger i bloggen, eller köp med nya numret av Res där jag har skrivit en jätteguide till östra London! Nattklubbar är ursvårt att rekommendera utan att veta folks musiksmak, så där är det kanske bättre att kolla in TimeOuts klubblistor 🙂

  Hoppas du får en trevlig resa! Mvh/Cajsa

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Niclas

  Hej Victoria!

  Finns så mycket precis som Cajsa skriver.

  Tänkte du gå själv/gäng och vad är det för ålder och kön på er?

  Och vad är du/ni ute efter, skön atmosfär, träffa killar eller bara dricka drinkar?

  Mvh Niclas

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Katarina

  Hej Cajsa!
  Fin blogg du har. Jag har en fråga ang Dalston Roof Park. Måste man bli medlem hos dom för att kunna få tillgång till taket? Jag läste något om det på deras hemsida…

  tack på förhand!
  Mvh Katarina

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Katarina! Yes, medlem måste man vara men jag har för mig att när jag blev det så bara dök jag upp och sa mitt namn och address och så fick jag ett medlemskort – såvitt jag minns var det gratis och jag behövde inget ID för att bli det! Du kan ju ringa dem och dubbelkolla, men jag tror alltså att man bara kan dyka upp och säga att man vill bli medlem och så är det okej. Defintivt värt att gå till, ett av de roligare ställena på sommaren (eh, när det är bättre väder..)
  Mvh/Cajsa

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. Katarina

  ok men då testar jag att bara dyka upp och fixa medlemskort på plats.

  har du några andra tips på vad som händer mellan 2-10 augusti? några utställningar eller spännande events som INTE innefattar OS? 🙂

  mvh
  katarina

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 7. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Katarina! Sorry för sent svar men jag har så hemskt svårt att tänka på något som inte handlar om OS; det är liksom allt folk talar om just nu! Jag ser fram emot https://www.facebook.com/SpitalfieldsVintageFair på lördag som jag just ska skriva om, och varje torsdag är det First Thursday i östra London så det händer den 2a!http://www.firstthursdays.co.uk/ Annars är det som alltid värt att kolla http://www.timeout.com/london/, och så tycker jag fortfarande att http://www.frankscafe.org.uk/ är värt ett besök om vädret är bra. Ha en jättebra resa, och jag hoppas ni hittar mycket kul att göra.

  Mvh/Cajsa

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *