London

Nagelkonst

Jag skrev om PowWow Nails före jul första gången, då min housemate gick och fick fruktansvärt snygga julnaglar. Nå, i förra veckan provade jag också på att få naglarna fixade och jag måste säga att det faktiskt var hur sjysst som helst! Eftersom Gabi och Sammy, som är de som fixar naglarna, håller till på puben The Kenton på torsdagar så gick vi dit. Himla smidigt att få naglarna fixade medan man dricker öl och pratar om helgen som gått, jobb, etc.

 

 

Min housemate Ellie, som skulle på semester till Egypten dagen efter, valde att få snygga tigermönstrade naglar.

 

 

 

Jag valde ett mer vårlikt molnmönster och blev hemskt nöjd med resultatet (fast jag lyckades givetvis sabba ett finger nästan direkt. Anledningen till att jag inte gör manikyr särkilt ofta..!):

 

Jättebra om man vill ha fina naglar för något särskilt tillfälle. Kostar 15 pund för två färger och 20 pund för tre. Mer info hittar ni på PowWows hemsida och deras Facebooksida.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

2 thoughts on “Nagelkonst

  1. londoncalling Inläggsförfattare

    Tack Lisa, kul att du gillar den! Mvh/Cajsa

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *