London

Bara regn hos mig

Det bara regnar, och regnar, och regnar. På gatorna, på husen, på olympiska stadion, på kastanjerna som håller på att slå ut och på en postlåda där någon skrivit en fin uppmaning:

 

Dagar som dessa gäller det att hålla sig hemma eller på puben, gärna med en filt och en bra teveserie. Och eftersom det ska regna hela veckan så är det väl bara att bita ihop och acceptera – men jag hoppas maj blir soligt! I maj är det också premiär för en kul grej på shoppingcentret Westfield Stratford – butiken Liberty ska nämligen öppna en pop-up shop där! Vid det här laget vet ni nog hur jag känner för Liberty så jag kommer definitivt avlägga ett besök där. Libertybutiken kommer att ligga bredvid Prada och Mulberry och vara en miniversion av butiken på Great Marlborough Street. Och, som allt annat just nu, så anläggs den för att locka de 5.5 miljoner besökare som kommer att vara i London, och många i just Stratford där stadion ligger, för OS. Inget öppningsdatum är spikat än, men håll ögonen öppna!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *