London

OS

Idag går OS av stapeln! Jag ska fira det nära själva stadion, i Hackney Wick på en kompis BBQ där invigningsceremonin kommer att visas på en filmduk och där man kan se fyrverkerierna från taket. Längtar! Andra ställen man kan kolla in det på är till exempel The Book Club’s Basecamp i Shoreditch, där man hittar en ”outdoor bar, kitchen & playground for adults” med street food, bordtennis, basket, cocktails och mycket annat! Mer info hittar ni på deras hemsida, här.

Själva OS kan man också se i Hyde Park och Victoria Park – dock är öppnings-och avslutningsceremonierna utsålda, om jag fattat rätt. Biljettinfo finns här – man bör boka i förväg men kan också dyka upp samma dag och hoppas på att man får plats.

Det finns givetvis hur många andra ställen som helst att se spelen på, kolla in TimeOuts guide. Och så får vi se om invigningen blir lika häftig som folk säger – bästa ryktet jag hört hittills är att Voldemort ska flyga ut ur stadion, omgiven av dementorer som sedan förvandlas till Mary Poppins. We’ll see!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *