London

Opening Ceremony

Igår var inte vilken fredagkväll som helst, det var öppningsceremonin för OS 2012 och den firade vi precis vid den olympiska stadion, i Hackney Wick. Åh en sån hemskt fin kväll med varmt väder, fyrverkerier, takdrickande och BBQ. Började den med pizza, vin och whisky hemma hos Anna med min kompis Karis, hennes pojkvän och Annas George, aka. världens finaste hund.

Sedan tog vi en taxi (lyxen liksom, så himla van vid att åka buss/overground) till Hackney Wick där vi såg ceremonin projicerad på en vägg och stod nästan under helikoptern som släppte ut drottningen och Bond, heh.

Hängde mest med mina tjejer och sedan såg vi fyrverkerierna innan min telefon dog och vi gick från Fish Island till bussen. Hur fint som helst.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

2 thoughts on “Opening Ceremony

 1. frida

  Hej! Du som bott i London och känner staden kan säkert svara på mina frågor. Jag och en kompis är supersugna på att flytta dit i höst, bara dra och leta jobb och boende efterhand. Är det dumt tycker du? Ska man försöka fixa sånt innan? Boende kan jag förstå att man säkert kan leta upp innan man åker, men jobb? Kan man springa runt och dela ut CV överallt när man väl är där? Eller tror du det är svårt? Många frågor, men jag har försökt googla och det känns bättre att fråga någon som levt och lärt liksom. Jättetacksam för svar! x

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Frida! Jag hade boende när jag kom hit – men det var för att mina kompisar som bott här tidigare bara dragit hit och fixat det! Skulle absolut råda er att göra det, försöker man fixa boende från Sverige tror jag att risken är stor att man blir lurad på pengar, plus att standarde oftast är sämre här så man vill gärna se ställen på riktigt innan man bestämmer sig! Samma sak gäller jobb, det är bara att springa runt och dela ut CVn. Här tror jag iof att man kan förbereda sig lite hemifrån, om man vet när man åker – typ skicka CV till större företag som Topshop och American Apparel till exempel, som har stor personalomsättning och där man kan kolla ”careers” eller ”jobs” på hemsidorna. Jag skrev en text om att flytta hit för ett tag sedan: http://res.se/blogg/londoncalling/2010/09/28/att-flytta-hit/ men den är två år gammal och jag har bott här i tio (!) år så jag skulle kolla in min kompis Linns också: http://grodprins.blogg.se/category/fragor-svar.html
  Hör av dig om du har fler frågor och jag hoppas att ni hittar något bra!

  x

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *