London

Bone Daddies

Hey baby, gillar du asiatisk mat, snabb service, Soho och saker som hypas i TimeOut? Då är Bone Daddies, Londons senaste asiatiska matställe, nog något för dig. Den här japanska restaurangen känns New York-inspirerad och har ung, charmig personal, rockmusik och riktigt goda nudlar. Jag besökte den med fina Christin och Maki:

Som halvjapanska har hon koll på det japanska köket och Bone Daddies fick tummen ner för autencititet (tydligen inte helt japanskt utan mer av en fusion) men tummen upp för att allting var riktigt gott. Vi började med Fried Chicken eftersom det fanns och om det finns fried chicken, brukar åsikten vara bland mina kompisar, då äter man fried chicken. Rykande varm och med citron, hur gott som helst!

Sedan fortsatte vi alla tre med att välja Tantanmen, en soppa med sesamolja, chili,  fläskfärs och bok choy. Alla sopporna har dessutom bambuskott, böngroddar och ägg. Stort plus från mig som tycker att all mat blir bättre med ägg.

Älskar att det ständigt öppnar intressanta asiatiska restauranger i den här staden och tänker passa på att äta extra mycket asiatisk mat nu, innan det bara blir julmat. Ser fram emot en jul i Sverige – särskilt eftersom fina Malmö ser ut såhär just nu:

Bild från min systers instagram och ÅH. *dör lite på hur fint det är*

Bone Daddies

31 Peter Street, London W1F 0AR, UK

www.bonedaddies.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *