London

Going underground

För alla dem som är beroende av sista tunnelbanan för att komma hem har det kommit (lite) goda nyheter: från 2015 (jag sa lite…) kommer den eventuellt att fortsätta gå t.o.m. klockan två på morgonen fredagar och lördagar; iallfall lite bättre än det är nu!…Läs mer här. Fast egentligen skriver jag ju bara om detta för att ha en ursäkt för att spela den här låten, älskar:

YouTube Preview Image

TRANSLATION: Looks like the tube might start staying open til 2am Fri-Sat from 2015 onwards; great news for those who depend on it to get home! But, really, I just wanted to write about it as an excuse to post The Jam video above. Tune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

2 thoughts on “Going underground

 1. Louice

  Hej,
  Gud vilken spännande blogg 🙂 Jag ska åka till älskade london under påskhelgen. Men vad kommer vara öpppet?
  vissa säger att alla affärer på oxford kmr ha stängt samma om harrods etc.. eftersom du bor där vad stämmer?
  tacksam försvar Kramar!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Louice, åh vad roligt att du gillar bloggen! Påsköppettider skiljer ofta från affär till affär men det är defintivt säkrast att undvika att shoppa på påsksöndagen, eftersom det är då de flesta affärerna är stängda – Harrods till exempel brukar inte ha öppet på söndagen. På lördagen *bör* allt vara öppet, men är det någon affär du absolut vill besöka skulle jag ringa och fråga/kolla hemsidan för säkerhets skull! På måndagen är det en bank holiday, så de flesta affärer kommer att ha öppet men hålla söndagsöppettider. Ha en jättekul shoppinghelg, kramar!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *