London

& Other Stories

Igår åkte jag in till stan på en minishoppingrunda och passade på att kolla in H&Ms senaste butik och märke, & Other Stories. Affären ligger på Regent Street och Argyll Street, så mitt i smeten i centrala London alltså! Kläderna är lite sisådär, nånstans mittemellan H&M och COS, typ, men en del av skorna är riktigt bra – designade av en före detta Acne-designer – och jag gillade underkläderna och accessoarerna.

Det är en annorlunda butikslayout – här blandas kläder, underkläder och accessoarer, och de säljer också smink och skönhetsprodukter. All in all helt okej och jag kan tänka mig att komma dit och kolla in skor dåochdå, men det är nog ingen butik som jag kommer att besöka jättemycket. Jag tror dock att den kommer bli jättepopulär – här var mycket folk och de hade sålt ut de vanligaste storlekarna av flera plagg.

TRANSLATION: Yesterday I visited new H&M concept & Other Stories in central London. The clothes didn’t do much for me – it’s kinda inbetween H&M and COS and I’d much, much rather shop COS – but some of the shoes are pretty good, designed by a former Acne-designer, and I liked the underwear and some accessories. & Other Stories sells makeup and skincare as well, and the layout is interesting – clothes, accessories and underwear are all displayed together thematically. It won’t become a must-shop for me, but I’m sure it’ll do really well – the shop was busy and they’d sold out the most common sizes of many lines.

& Other Stories

256—258 Regent Street
W1B 3AF London

www.stories.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

One thought on “& Other Stories

  1. Pingback: Svensk shopping i London | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *