London

Roebling Tea Room

Vykortet man fick med notan

Ah, nu är jag i New York! Verkligen roligt att vara tillbaka, och jag/vi har redan en massa planer. Började gårdagen med att vandra runt själv i stan (i regnet) eftersom kompisen jag bor hos inte skulle sluta jobbet förrän klockan fem. Hade hunnit med att besöka Opening Ceremony när en kompis ringde och undrade om jag ville äta lunch ute i Williamsburgh. Lyckades lista ut tunnelbanetågen och tog mig österut till Roebling Tea Room, som tydigen är en Williamsburgklassiker.

Fantastiskt trevlig bar/café/restaurang som dessutom hade väldigt bra personal.

Jag åt rökt lax och min kompis valde en cheeseburger.

Rekommenderas varmt! Senare på kvällen blev det middag på Miss Lily’s, en snygg jamaikansk restaurang på West Houston Street där det spelades bra musik – bland annat Popcaans Right Now Mi Ravin, som jag älskade förra sommaren och spelade jättemycket tiden runt OS, roligt.

YouTube Preview Image

Maten var också super – vi åt jerk chicken och curried goat. Det enda jag lyckades fota var dock förrätten, jerk grilled corn with toasted coconut: 

Superbra ställe, gå om ni är i stan!

TRANSLATION: I’m finally in New York; so so good to be back! Started the day yesterday with wandering around on my own since the friend I’m staying with was at work. I managed to go to Opening Ceremony before another friend called and asked if I wanted to have lunch in Williamsburg. So I went to meet him at Roebling’s Tea House, apparently a classic Williamsburg hangout. It’s a nice café/bar/restaurant – the staff is lovely and the food was great. Later in the evening I took my friend Sid for dinner at Miss Lily’s, a cool Jamaican restaurant on West Houston. The food is tasty and the music amazing – they played Popcaan’s Right Now Mi Ravin, which I listened to a lot last summer around the time of the Olympics, nice. We had curried goat and jerk chicken to eat, as well as a starter of jerk grilled corn. Such a good start to this trip!

Roebling Tea Room

143 Roebling Street Brooklyn, NY 11211

www.roeblingtearoom.com

Miss Lily’s

132 West Houston Street at
Sullivan Street New York, NY 10012

misslilysnyc.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *