London

Operatorsdag med Puccini

Torsdag var en fantastisk dag! Vädret är fortfarande underbart här (händer typ aldrig) och på jobbet firade vi med att äta lunch ute på Red Market och sedan köpte vi efterätt – frozen yoghurt från MotoYogo. SÅ gott.

Och på kvällen gjorde jag en av de roligaste Londongrejorna på länge – åkte in till Trafalgar Square för att se gratis (!) opera (sponsrad av BP men man kan inte ha allt…) Det var Puccinis La Rondine och den visades på en LED-skärm på torget bakom Nelsons kolumn.

Hängde med ett gäng eminenta damer, åt pizza, salad och snacks och drack prosecco. Not too shabby.

Och operan i sig, som livestreamades från operahuset i Covent Garden, var jättebra. Väldigt imponerad av sångarna.

Sedan föll mörkret över Trafalgar Square och det var dags att ta bussen hem. Grym torsdag – önskar att jag inte redan hade planer för nästa torsdag för då hade jag kommit tillbaks för att se Tosca!

TRANSLATION: Had a fantastic Thursday that included frozen yoghurt with work friends in Shoreditch and then a free screening of Puccinis opera La Rondine at Trafalgar Square! It’s a wonderful initiative and really cool to watch livestreamed opera with lots of other people in the sunshine.

More info on the screenings here!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *