London

Födelsedag och karneval

Idag är det min födelsedag! Har redan börjat fira med en Bloody MarySpurstowe och ikväll blir det middag. Och igår var det också en festdag – då var det nämligen första dagen på Notting Hill Carnival! Besökte NTS soundsystem med lite kompisar.

Mycket folk vid scenen som låg nära coola Trellick Tower, som designades av Ernő Goldfinger, mannen som gav namnet till Bond-skurken Goldfinger. Väldigt soft att lyssna på musik, titta på folk och dricka Red Stripe.

Trellick Tower

Överallt satt, stod och dansade folk och halva östra London var där eftersom det var NTS.

Holly & Tilly

Man fick köpa alkohol från en Costcutter butik som dragit ner jalusierna och så fick man beställa genom en lucka – 2 pund för Red Stripe, typ dubbelt så dyrt som vanligt – karnevalspriser!

Sedan drog vi till Notting Hill Arts Club för efterfest fast utan att ha köpt biljett och kom in för halva priset trots att man egentligen inte skulle få komma in alls då pga. bra kontakter <3 Och så drog jag hem helt slut runt elva, när gatorna fortfarande var fulla med folk och skräpiga som sjutton och sophämtarna jobbade dubbelskift. Så bra karnevalsdag!

Och apropå karneval så bara måste ni kolla in de dansande poliserna på Time Out, helt hysteriskt!

TRANSLATION: Today is my birthday and I started the celebrations early with an afternoon Bloody Mary. Yesterday was a party day too – went to carneval with my friends Alici and Tove and had such a great time by the NTS sound system!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

2 thoughts on “Födelsedag och karneval

  1. Pingback: Karneval & festival | London Calling

  2. Pingback: Imorgon | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *