London

Camden Town Brewery

Har besök av en av mina systrar i en vecka och har gjort hur mycket saker som helst. Efter en lugn onsdag möttes vi i Camden på torsdagen för att vandra runt marknaden. Så turistigt, men ibland kan man fynda iallafall! Gick till en av de stora vintageaffärerna i Stables Market och köpte en kjol och sedan vandrade vi vidare upp till Kentish Town. Vi skulle nämligen gå på en av Camden Town Brewerys Brewery Tours.

De hålls varje torsdag och är ett riktigt kul sätt att lära sig lite om ölbryggning och få testa en himla massa öl. Och bryggeriet i sig är jättemysigt och har en bar och olika matstånd utanför.

Gillar Camden Town Brewery också för att det har så fin estetik – alla typsnitt och så är noggrannt utvalda och tillochmed deras underlägg är snygga.


Den guidade turen kostar 12 pund men är så värd det – tar ungefär en och en halv till två timmar och man både lär sig mycket och får dricka stora mängder väldigt god öl!

Avslutade med att köpa lite öl från bryggeriets bar/butik och ta overground-tåget tillbaks till Dalston för pizza från Sweet Thursday och öl. Jättetrevlig torsdagsutflykt! Turerna är helt fullbokade online, men det kan vara värt att dyka upp eller ringa iallafall och se om någon har avbokat.

TRANSLATION: On Thursday me and my sister, who’s visiting, went to Camden Town Brewery to attend one of its brewery tours. It’s such a nice way to learn a bit more about how beer is made, as well as a great way to great to try loads of nice beers! The brewery itself looks lovely too, with it’s cool bar and nice graphics. The tours are fully booked online but it’s worth calling or just showing up to see if someone’s cancelled. Such a nice thing to do in London!

Camden Brewery

55-59 Wilkin Street Mews
London, NW5 3NN

www.camdentownbrewery.com/brewery-tours/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

7 thoughts on “Camden Town Brewery

  1. Pingback: Söder om floden - Meantime Brewery Tour | London Calling

  2. Pingback: Bank holiday, baby | London Calling

  3. Pingback: Ölhelg på Mother Kelly's och Crate | London Calling

  4. Pingback: Strawberry Hells Forever | London

  5. Pingback: The Italian Gentleman | London

  6. Pingback: Camden Town Brewery nyöppning | London

  7. Pingback: Bryggeribesök i Enfield | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *