London

Borough Wines en decembereftermiddag

Älskar den här staden kanske allra mest varma sommarkvällar när man lever i parken och på heta hustak, men milda decemberdagar med duvgrå eftermiddagsljus över gatorna är inte heller att förakta. Särskilt inte när man kan utforska staden och hitta gömda alléer och snåriga genvägar. Jag cyklade upp till fina Stoke Newington mest för att göra en utflykt idag och bestämde mig för att fira att det är helg med en flaska vin från lokala vinbutiken Borough Wines.

Här betalar man £2.50 för själva flaskan och £5 för deras housewine, och flaskan kan man sedan återvinna hur många gånger man vill. Bra för dig; bra för miljön. Flaskorna är dessutom jättefina:

Cyklade hem i skymningen, hittade en liten cykelaffär på en undangömd sidogata och beundrade julljus i mörkret. Det finns också Borough Wines-butiker vid London Fields, Hackney Downs och Borough Market. Kolla in hemsidan för öppettider!

TRANSLATION: I love this city the most on warm summer evenings spent in the parks and on hot rooftops, but dove-grey December afternoons at dusk when you’re finding secret alleyways and meandering shortcuts aren’t too bad, either. Took the bike up to Stoke Newington today to celebrate the weekend with a bottle of wine from Borough Wines. £2.50 for the bottle, another £5 for the wine, and you can return and refill the bottle. Sweet deal for you; sweet deal for the environment.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

2 thoughts on “Borough Wines en decembereftermiddag

  1. Pingback: Wilton Way-fika | London Calling

  2. Pingback: Borough Wines på Essex Road | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *