London

Lardo

Fortsättningen på serien Cajsa äter posh skräpmat och tar suddiga foton kommer här: Nu senast på tjusiga Lardo som ligger på bekvämt avstånd från Hackney Picturehouse där jag och Jenny skulle se American Hustle i onsdags (bra film, f.ö!) Lardo är italienskt och har goood pizza och de bästa oliver jag ätit nånsin, tror jag, plus gott bröd och yummy olivolja.

Här blir tydligen oftast fullt så det är värt att boka. Pizzan är jättegod, och så har de roliga (om än något dyra) ölsorter och superba efterrätter.

Bra tips om man vill äta på ett trendigt men lite mer upmarket ställe i Hackney.

TRANSLATION: Went to Lardo for the first time last week and had such good food; the pizza is really good and bread, olives, salad and dessert were excellent. There’s also an interesting if slightly pricey beer selection – I tried Scottish lager for the first time; surprisingly tasty!

197- 205 Richmond Road, Hackney E8 3NJ

www.lardo.co.uk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

2 thoughts on “Lardo

  1. Pingback: Coppa | London Calling

  2. Pingback: Restauranger 2015 | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *