London

Vackra London och Oslo Hackney

Har bott här i mer än elva år och slås fortfarande med jämna mellanrum av hur vacker den här staden är – oftast när jag springer på nån rolig byggnad med lite historia. Som den här fina som jag bokstavligen sprang förbi i Victoria Park idag:

Eller den här fantastiskt vackra, pastelliga nedlagda puben nära Mile End:

Igår var jag på pressinvigningen av ett modernare ställe, nämligen Oslo Hackney, en restaurang/bar/klubb i Hackney Central.

Pressbild, in case you didn’t notice

Väl inne var det stort men mysigt och mycket folk; jag älskade inte inredningen, som kändes ganska Shoreditch-ig, men det har en bra vibe och här kommer garanterat att bli hur busy som helst; det finns liksom inga andra lika stora barer/klubbar i området. Ikväll är det officiell launchfest om någon är sugen på att gå – kom tidigt! Info här.

TRANSLATION: Really appreciated London today as I kept walking/running past amazing buildings. Last night I went to the opening of new nordic-themed venue Oslo Hackney, which was pretty good – I didn’t love the interior and it felt a bit Shoreditch-y, but I’m sure it will become super popular as there isn’t really much else in that area, and it has a good vibe!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *