London

Kandara Guesthouse

Snabbtips för den som planerar ett Londonbesök och letar efter prisvärt och bra boende i norr/nästan öst: Kandara Guesthouse i Angel, Islington, mitt ständiga go-to tips till Londonbesökare som inte absolut behöver bo centralt. Kandara ligger på en fin gata, Ockendon Road:

Väl inne möts man av tapet från William Morris, de har en fin trädgård på baksidan, och deras frukost ingår i priset (och är mycket god, hälsar min mamma.)

Ligger inte jättenära en tunnelbana utan man får ta bussen eller gå till Angel, som är hur fint och mysigt som helst, och hoppa på den där. Dubbelrum kostar från 76 pund per natt, och det är rent, fräscht och fint. Man delar toaletter med andra hotellgäster men det finns handfat på alla rum och det finns många toaletter. Jättetrevligt ställe helt enkelt.

Kandara Guesthouse

68 Ockendon Road, Islington

London  N1 3NW

www.kandara.co.uk

TRANSLATION: A very quick recommendation for London visitors who want to stay somewhere nice that doesn’t have to be mega central – lovely Kandara Guesthouse in Islington. Clean, cosy and good value for money, it’s a favourite with my family.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *