London

The Adam & Eve

I onsdags var jag och Christin på öppningsfesten för en nyrenoverad pub i Homerton, The Adam & Eve. Puben är gigantisk och hade blivit fint restaurerad. Det absolut bästa med den var definitivt den enorma uteserveringen, som var hemskt trevlig.

Jättefint att sitta i, och ganska snyggt inrett med alla lampor!

Inomhus finns det gott om sittplatser, biljardbord, och det ska snart även börja serveras mat där. På vägen ut blev vi fotade eftersom ”you guys look really good” tack, tack. Trevligt ställe som jag säker kommer att återvända till eftersom jag har ganska många kompisar i Homerton nu!

TRANSLATION: Went to the reopening of Homerton-pub Adam & Eve with Christin on Wednesday. It’s really big and quite charming, with pool tables and nice-looking interior, and I loved the beer garden! Got photographed on the way out because we ”looked really good”, heh. Pretty sure I’ll be coming back here since I’ve got a lot of friends living in Homerton now!

Adam & Eve

155 Homerton High Street

E9 6AS

adamandevepub.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *